Poolentreprenad

Kristianstad Pool och Spa är din professionella partner när det gäller poolbyggen i Skåne och Blekinge.

Vi erbjuder inte bara ett brett utbud av pooler, utan även hjälp med grävning, service och allt annat som behövs för att skapa din drömpool.

Vi har expertkunskap och skicklighet för att skapa den pool du alltid drömt om. Oavsett om du vill ha en traditionell markpool, en elegant infinity pool eller en kompakt pool till sommarstugan, så har vi lösningen för dig.

VARFÖR Byggentreprenad?

– När du köper din pool hos oss på Kristianstad Pool och Spa, ges du möjlighet att bygga den själv eller ta hjälp av en vår entreprenad.

– Byggandet på egen hand är möjligt, men att anlita hjälp kan vara fördelaktigt, särskilt om du saknar tid eller erfarenhet.

– Utmanande moment som att gräva poolens hål och gjuta betongplattan kräver specialverktyg eller expertis, att anlita oss kan vara fördelaktigt eftersom vi har erfarenhet, utrustning och kunskap för att utföra arbetet korrekt och effektivt.

– Vi kan säkerställa att poolbygget genomförs enligt alla nödvändiga standarder för att säkerställa en långlivad och tät pool.

– Tidsåtgången för bygget blir oftast kortare när du anlitar professionell hjälp.

– Du slipper organisera olika hantverkare själv, då vi  har tillgång till alla nödvändig kompetens för ett komplett poolbygge.

– Genom att välja oss kan du vara trygg med att arbetet utförs korrekt och att du får en högkvalitativ pool.